arrow_drop_up arrow_drop_down

Online marketing diensten

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Meer zien?

Hulp nodig met online marketing? Dit kan ik voor je doen:

Een geoptimaliseerde website

Een gebruiksvriendelijke website die vindbaar is in zoekmachines.

Meer over websites

Search Engine Optimization

Een vindbare website en meer gratis relevante bezoekers.

Meer over SEO

Google AdWords

Gericht adverteren in Google om jouw doelgroep te bereiken en naar jouw website te krijgen.

Meer over AdWords

Social Media

Een band & vertouwen opbouwen met jouw ideale doelgroep.

Meer over Social media

Google Analytics

Meten = weten. Optimaliseer jouw website op basis van betrouwbare data.

Meer over Analytics

Wil je wat meer weten over mijn online marketing diensten?

Een geoptimaliseerde website

Een geoptimaliseerde website is meer dan jouw visitekaartje alleen. Het bepaalt jouw online identiteit en kan voor jou werken als marketingmachine. In mijn ogen is het belangrijk dat de website aansluit bij jou of jouw bedrijf. Hij moet technisch op orde zijn en gebruiksvriendelijk voor zowel jou als jouw gebruikers. Er moet weinig tijd gaan zitten in het bewerken van de website, want jij wilt je focussen op JOUW kwaliteiten.


Dan heb je nog het kopje 'vindbaarheid'. Wat heb je immers aan een website zonder gebruikers? Niks! Daarom bouw ik een website geheel op vanuit jouw doelen en zorg ik ervoor dat hij past binnen jouw online marketing strategie. 

Search Engine Optimization

Je hebt een mooie website waar je helemaal blij mee bent, maar is deze ook vindbaar? Als jouw potentiële klanten de weg naar jouw website niet weten, heb je dus geen (organische) bezoekers. Je genereert geen leads en inkomsten. Door SEO te implementeren zorg ik ervoor dat jij zichtbaar wordt in Google.


Eerst kijken we naar jouw business en de keywords die daarbij passen. Vervolgens ga ik aan de slag met de content op jouw website. Hoe relevanter jouw content voor de keywords, hoe hoger jij gaat scoren in zoekmachines. Goede SEO = Meer gratis bezoekers.

Google AdWords (SEA)

Gericht adverteren in Google om jouw doelgroep te bereiken en deze op je website te krijgen. Mooi als kickstart van je website, maar natuurlijk nog beter als je meer leads en inkomsten wilt genereren. Er zijn verschillende vormen van AdWords adertenties, namelijk: zoek-advertenties, display-advertenties, shopping-advertenties,  app-advertenties en video-advertenties. 


Het mooiste van AdWords is dat je betaalt per resultaat en je nooit meer betaalt dan het door jou opgegeven budget.

Social Media

Met Social Media kun je het vertrouwen winnen van jouw doelgroep en een band met ze opbouwen. Natuurlijk werkt het goed voor je exposure & bekendheid door content te delen. Maar... Er zijn zoveel Social Media kanalen dat het moeilijk is om te bepalen welke je moet gebruiken, laat staan hoe je deze kunt gebruiken. Met die keuzes kan ik je helpen. Daarnaast kan ik je tips geven over het effectief inzetten van Social Media, helpen met content creëren en kan ik je helpen de juiste mensen te bereiken met Social Advertising.

Google Analytics

Meten = weten wordt er vaak geroepen. Dat is natuurlijk ook zo. Met Google Analytics kun je namelijk precies zien wat bezoekers op jouw website doen. Hiermee kun je jouw website optimaliseren en meer resultaat behalen. Ik kan een standaard rapportage voor je bijhouden waarbij je ziet hoeveel bezoekers er op jouw website zijn geweest, hoe lang een website bezoekje gemiddeld duurt en of ze doorklikken. Je kunt dan meer leren over de demografische gegevens van jouw bezoekers, zoals leeftijd en geslacht, maar ook wat voor apparaat ze hebben gebruikt om jouw website te bezoeken en hoe ze op jouw website terrecht zijn gekomen. Misschien nog wel het belangrijkste om voor jou te meten: wat levert jouw website op? Je kunt streven naar het genereren van leads of inkomsten, maar dan is het wel fijn om te weten hoevaak zoiets gebeurt. Dit heet 'conversies meten'.

Een mooie website die perfect aansluit bij mijn stijl! Daarnaast vinden mensen mij ook nog eens op "kleurrijke kleding almere" via Google. Helemaal top!

Linda van den Brink - Lady Colors Almere

Recente projecten

Delirium Café Amsterdam

Online Marketing

Voor Delirium Café Amsterdam beheer ik de website en social media accounts. Daarnaast voer ik e-mail campagnes uit en beheer ik Google AdWords campagnes.

Lady Colors Almere

Webdesign

Mij werd gevraagd een zo simpel mogelijke website te maken die zo min mogelijk tijd zou kosten om te ontwikkelen, maar toch de stijl van Lady Colors Almere liet zien.

Sidekick Music

Webdesign & SEO

Ik startte Sidekick Music in 2016 met als doel: artiesten en bedrijven binnen de entertainment-industrie helpen met online marketing. Werk uit handen nemen, zodat zij zich kunnen focussen.

Hulp nodig? Laat het me weten!

Waarop Hulp Met Marketing?

  • Ik denk in mogelijkheden, niet in problemen.
  • Ik ben betrokken en denk graag met je mee. Door samen te werken wordt je resultaat alleen maar beter.
  • Transparantie & kwaliteit staan bij mij voor op, zolang jij maar verder kunt.
  • Ik kan je helpen, trainen en alles volledig van je overnemen. Aan jou de keus.
  • Jij bepaalt wat er gebeurt, maar met mijn advies.
  • Ik heb maar één missie: jou helpen met het behalen van online & offline succes.